Säker QR-scanner

En QR-kod eller streckkod som du skannar med din enhet kan innehålla olika typer av information. Informationen kan vara farlig för din enhet: till exempel en länk till en nätfiskewebbplats. Med Säker QR-scanner kan du läsa av QR-koder och streckkoder och på ett säkert sätt få åtkomst till informationen som finns krypterad i QR-koderna eftersom alla länkar som de innehåller kontrolleras.

Här är instruktionerna för att utföra typiska användaråtgärder som funktionen tillhandahåller:

Skanna en QR-kod

Öppna en webbplats

Lägga till en kontakt

Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk